Nouseva

4 Nimike(ttä)

Futursoftin Kone- ja Autofuturiin yhteensopiva .PRN -hinnastomme on nyt päivitetty. Hinnaston voit ladata FTP-palvelimeltamme tai pyytämällä sen asiakaspalvelustamme.

FTP-palvelimeltamme löytyvät hinnastomme myös CSV- sekä XLSX -muodoissa. Tunnukset ja osoitteen FTP-palvelimellemme saat kysymällä sähköpostitse osoitteesta juha.soukka@powerfactory.fi

Lue lisää
Posted in Uutiset By Webmaster

Verkossa liikkuu nyt paljon huijausviestejä eri yritysten nimissä. Myös meidän nimissämme on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan saapuneesta E-laskusta. Viestit näyttävät tulleen meidän powerfactory.fi -osoitteesta sähköpostiin otsikolla "E-lasku", jossa pyydetään avaamaan viesti suojattuna linkin takaa. Linkin takaa löytyy tekaistu sivusto, jossa kysytään esimerkiksi sinun Google-, Office- tai Apple-tilisi tietoja. Sivusto on väärennetty eikä tietoja missään nimessä pidä syöttää.

Emme lähetä koskaan viestejä siten, että niiden lukemiseen tarvitsee kirjautua kolmannen osapuolen palveluihin, kuten esimerkiksi Gmailiin. 

Jos olet vastaanottanut viestin meiltä tai muilta samoilla tiedoilla, poista viesti äläkä avaa sitä. 

Posted in Uutiset By webmaster

Kesällä suuri eurooppalainen tukkuliikekonserni Bihr päätti lakkauttaa Skandinavian myynnistä vastanneen Bihr Nordic yhtiönsä, joka avasi meille mahdollisuuden laajentua länsinaapuriin. Heillä oli Ruotsin edustuksessa paljon samoja polkupyöräalan brändejä kuin meillä, kuten esimerkiksi Continental-renkaat ja KMC-ketjut.

Neuvottelut tärkeimpien päämiesten kanssa takasivat meille tarpeeksi laajan edustuksen myös Ruotsin markkinoille, joten päätimme avata toimiston Göteborgin kupeeseen ja päivittää samalla nimemme.
 
Ruotsin toimintoja vetävät Bihriltä siirtyneet tuotepäällikkö Martin Olofsson ja myyntipäällikkö Leif Lindskog. Toimitukset Ruotsiin tapahtuvat Tampereen varastostamme. Y-tunnus ja kaikki muut tietomme pysyvät ennallaan eli vain virallinen nimi muuttui. Nimenmuutos astui voimaan viime perjantaina 16.8.

Posted in Uutiset By Webmaster

Siirryimme vuoden alussa käyttämään Consignorin logistiikkapalveluja tehostaaksemme logistiikkaamme entisestään. Olemme saaneet tietoa, että joillakin asiakkailla uusi seurantakoodin sisältävä tilausvahvistusviesti menee roskapostikansioon.

Jos näin käy, voit helposti määritellä tilausvahvistusviestin lähettäjän "noreply@powerfactory.fi" luotetuksi, jolloin viestiä ei luokitella roskapostiksi. Tämä tapahtuu useimmiten klikkaamalla tilausvahvistusviestiä roskapostikansiossa oikealla hiirennapilla, ja valitsemalla sitten "merkitse muuksi kuin roskapostiksi", "ei roskapostia" tai "aseta lähettäjä luotetuksi".

Roskapostiasetukset löytyvät jokaisesta sähköpostiohjelmasta eri paikasta, joten tarkemmat ohjeet saat tarvittaessa kysymällä. Jos posti ei löydä perille, niin laita viestiä osoitteeseen juha.soukka@powerfactory.fi. Ilmoitathan samalla tilausvahvistuksiin käyttämäsi sähköpostiosoitteen ja sähköpostiohjelmasi, joka helpottaa asian selvittelyä. 

Posted in Uutiset By webmaster
Nouseva

4 Nimike(ttä)