”Maailman paras maantierengas on nyt viety täysin uudelle tasolle. Aja nopeammin, miellyttävämmin ja entistäkin paremmalla pistosuojauksella. Valmistettu parantamaan suoritustasi. Grand Prix 5000 renkaan kehittämisessä ei ole jätetty mitään sattuman varaan.”

Continental Grand Prix 5000

Teimme parhaasta renkaasta vieläkin paremman.

Harjoituksissa tai kisoissa, sateessa tai auringonpaisteessa, kylmässä tai kuumassa. Tehdäksesi uuden ennätyksesi tai vaan huvin vuoksi - Continental Grand Prix 5000 on rengas juuri sinulle.

Valikoimassamme on laaja valikoima GP5000-malleja: mm. 32 mm leveä versio sekä tubeless-mallit. Leveämpi rengas mahdollistaa paremman pidon huonoissa sääolosuhteissa, parantaa pistosuojausta ja lisää ajomukavuutta.

Katso kaikki GP5000-mallit tästä.


Continental GP 4000 S II vs GP 5000


Continental GP 5000 Tubeless vs GP 5000


Continental GP5000

Continental GP5000 Tubeless


Continental Grand Prix 5000 teknologiat

Black Chili

 

Legendaarinen huippukumiseos täysin uudella tasolla! Black Chili on valmistettu parempaan pitoon, pidempään käyttöikään ja matalampi vierintävastus takaa erinomaisen rullaavuuden.

Active Comfort Technology

 

Sisäänrakennettu ja vallankumouksellinen Active Comfort teknologia poistaa tehokkaasti värinää ja pehmentää ajotuntumaa.

Lazer Grip Technology

 

Lazer Grip -teknologian avulla olet kuin yhtä tien kanssa. Lazer Grip -mikroprofiili tarjoaa ainutlaatuista pitoa ja luotettavuutta kaarreajoon.

Vectran pistosuojaus

 

Continentalin patentoima Vectran pistosuojaus perustuu synteettisesti valmistettuun huipputekniseen kuituun, joka on äärimmäisen kevyt ja vastustaa erittäin hyvin repeytymistä. Vectran on huomattavasti kevyempi, joustavampi ja suojaavampi kuin vastaava nylonpistosuojaus.

Vectran lyhyesti:

  • Kevyempi ja joustavampi sekä suojaa tehokkaammin kuin vastaava nylonpistosuojaus.
  • Ei heikennä renkaan vierimisvastusta.
  • On synteettisesti valmistettu, luonnolliseen malliin perustuva huipputekninen kuitu.
  • Nestekidepolymeeri (LCP), kuten hämähäkin seitti.
  • Kehrätään sulatetusta Vectra-nestepolymeerista ja jalostetaan edelleen monisäikeiseksi langaksi.

Hämähäkin seitin tavoin, Vectran vastustaa erittäin hyvin repeytymistä, ollen samalla kevyt. Juuri nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen materiaalin käytettäväksi huippuluokan pistosuojiin Continentalin renkaissa.


Continental GP5000 -mallisto

Katso kaikki GP5000-mallit tästä.

Jälleenmyyjät

Lähimmän Continental-jälleenmyyjäsi löydät klikkaamalla tästä!