lezyne

Tutustu Lezynen USA:n konttoriin
ja Taiwanin tehtaaseenLezyne on yhdistelmä rakkaudesta pyöräilyyn ja intohimosta suunnitteluun - Upeasti suunniteltu, älykkäästi rakennettu ja toiminnallisesti täydellinen.

Lezynen perusti saksalainen Micki Kozuschek 1. maaliskuuta 2007. Urheilu-uransa parhaassa vaiheessa ammattilaistriathlonistina, Kozuschek perusti Maxcyclesin ja toi kohtuuhintaisia, laadukkaita polkupyöriä ja vaatteita Saksan markkinoille. Pian Yhdysvaltoihin muuton jälkeen, Kozuschek perusti Truvativin, joka kasvoi johtavaksi OEM- ja jälkimarkkinavalmistajaksi pyöräilykomponenttien saralla. Vuonna 2004 Kozuschek myi Truvativin SRAMille ja piti kahden vuoden tauon pyöräilymaailmasta ja keskittyi rakentamaan unelmakotiansa sekä viettämään aikaa perheensä kanssa.

Sitten vihdoin vuonna 2007, Kozuschek tuli takaisin perustamalla Lezynen.

Aikana, jolloin huonosti suunniteltu, muovinen pyöräilytarvike oli standardi, Lezynen tavoitteena oli suunnitella ja valmistaa korkealaatuisia, upeita tarvikkeita ja lisävarusteita polkupyöräilyyn. Lezyne tiivisti tavoitteensa muutamaan sanaan: Engineered Design.

Nykyisin tavoite on edelleen sama ja Lezynen pyöräilytarvikkeet ovat alan johtavia, maailmanlaajuisesti lukuisin palkinnoin palkittuja tuotteita. Lezynen kattaus sisältää innovatiivisia tuotteita, kuten CNC Floor Drive, monipuolinen ABS-suutinperhe, Carbon Road Drive, jossa äärimmäisen kevyt hiilikuituteknologia, sekä esimerkiksi upeasti viimeistellyt monitoimityökalut. Nämä kaikki luovat Lezynestä halutun sekä arvostetun brändin.

led

Vuosi 2011 ja ensimmäiset LED-valot

Vuonna 2011, Lezyne julkaisi ensimmäiset LED-valonsa. Joukko Lezynen insinöörejä ja suunnittelijoita loivat Mickin johdolla alan parhaimmat LED-valot polkupyöriin. Kaikki Lezynen LEDit testataan Lezynen omassa testilaboratoriossa.

Lezyne on kehittänyt myös omat linssit, joilla tuotetaan paras mahdollinen optiikka pyörien valoihin. Lezynen LED-valojen eroista löydät lisätietoa täältä. 

gps

Vuosi 2015 ja GPS-valikoima

Vuonna 2015 Lezyne toi markkinoille uuden tuoteperheen, GPS-ajotietokoneet. Kaikki Lezynen GPS-tuotteet suunniteltiin alusta alkaen Lezynen tehtaalla, jotta ne olisivat kevyitä, käyttäjäystävällisiä sekä täynnä ominaisuuksia. Yksi tuotteiden avainominaisuuksista on GPS-tuotteiden kyky muodostaa yhteys Lezyne Ally –puhelinsoftaan, jonka avulla tuotteet voivat vastaanottaa sähköposteja, tekstiviestejä ja puheluita liitetystä puhelimesta.

Lezyne Year 10 (2017)

Lezynen Year 10 tuotevalikoima osoittaa, että Lezyne luo jälleen uudet standardit pyöräilyteollisuudelle. Esimerkiksi Lezynen LED-valojen ominaisuudet kehittyvät edelleen teknologian, laadun ja valovoiman osalta, ja Lezynen uusi käsipumppujen digitaalinen mittari tekee Lezynen käsipumpuista markkinoiden upeimmat ja edistyksellisimmät.

Lezynen pääkonttori sijaitsee San Luis Obispossa, Californiassa. Kaikki Lezynen tuotteet valmistetaan ja kootaan Lezynen omassa tehtaassa Taichungissa Taiwanissa, tai yksittäisiä erikoisosia saatetaan valmistaa lähialueen tehtaissa yksinoikeudella Lezynelle. Lezynen tehtaassa on in-house laadunvalvontaryhmä, jonka tehtävä on valvoa tuotantoa ja tuotteiden laatua. Monet Lezynen työntekijät suhtautuvat intohimoisesti pyöräilyyn ja sitä myöten testaavat itse Lezynen tuotteita ennen kuin tuotteiden tuotanto aloitetaan.

Sponsorointi

Lezyne sponsoroi huippu-urheilijoita, kuten Lotto-Soudal -teamiä, Cedric Gracia ja Danny MacAskilliä sekä monia muita.

Katso Danny MacAskillin upea The Ridge -video alta.