Nouseva

4 Nimike(ttä)

Kumiraaka-aineen kallistumisen johdosta Michelinin renkaiden hinnat nousevat 1.3. alkaen maailmanlaajuisesti keskimäärin 3,7%. Uudet hinnat päivittyvät tuotteille keskiviikkona 1.3.Lue lisää
Posted in Ajankohtaista By Webmaster

Michelinin tekninen osasto tiedottaa, että Michelin ei suosittele sekoittamaan Michelin Anakee Wild -renkaita muiden rengasmallien kanssa - ei edes Michelin T63 -renkaan kanssa.

Jos sinulla siis esimerkiksi on Anakee Wild -mallin takarengas, käytäthän sen kanssa myös Anakee Wild -eturengasta.

Tutustu Michelin Anakee Wild -renkaisiin tästä.

Lue lisää
Posted in Ajankohtaista By Webmaster

Hinnastomme muuttuu 1.1.2017

29.12.2016 15.30.59

Uusi hinnastomme astuu voimaan 1.1. 2017 sunnuntaina. Pyydä uusi hinnasto omalta myyjältäsi tai asiakaspalvelustamme! Yhteystiedot löydät täältä.

Tiesithän, että voit ladata uuden hinnastomme vaikka heti sunnuntaina 1.1. lähes reaaliajassa FTP-palvelimen kautta? Automaattisesti ajettavat hinnastomme päivittyvät vuorokauden välein ja ovat CSV-muodossa. CSV:n voit halutessasi avata Excelissä tai käyttää sellaisenaan.

Latausta varten tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Pyydä kirjautumistiedot osoitteesta juha.soukka@powerfactory.fi tai palautelomakkeella, jonka löydät klikkaamalla tästä.

Asiasanat:

Posted in Ajankohtaista By webmaster

Hinnasto- ja saldotiedostojen hakuun tarkoitettu FTP-palvelimemme rikkoontui ja siksi FTP-palvelu oli hetken alhaalla. 

Avasimme uuden FTP-palvelun uudelle palvelimelle ja sitä myöten tunnukset ja osoite palveluun muuttuivat. Jos käytät hinnasto- ja saldopäivityksiä FTP:n kautta, kysy uudet osoitteet ja tunnukset osoitteesta juha.soukka@powerfactory.fi tai yhteystiedot-sivulta löytyvän palautelomakkeen kautta. 

Hinnastotiedostot ovat CSV-muodossa ja sisältävät tuote- ja hintatiedot tuotteistamme. Tiedostoa voi hyödyntää erityisesti verkkokaupoissa ja hinnastoajoissa ERPeihin. Saldotiedosto sisältää vuorokauden sisällä muuttuneet saldotiedot, joka päivittyy automaattisesti kahden tunnin välein. Saldotiedoston avulla voit päivittää esimerkiksi muuttuneet saldot verkkokauppaasi.

Posted in Ajankohtaista By Webmaster
Nouseva

4 Nimike(ttä)