Nouseva

7 Nimike(ttä)

”Maailman paras maantierengas on nyt viety täysin uudelle tasolle. Aja nopeammin, miellyttävämmin ja entistäkin paremmalla pistosuojauksella. Valmistettu parantamaan suoritustasi. Grand Prix 5000 renkaan kehittämisessä ei ole jätetty mitään sattuman varaan.”

Continental Grand Prix 5000

Teimme parhaasta renkaasta vieläkin paremman.

Harjoituksissa tai kisoissa, sateessa tai auringonpaisteessa, kylmässä tai kuumassa. Tehdäksesi uuden ennätyksesi tai vaan huvin vuoksi - Continental Grand Prix 5000 on rengas juuri sinulle.

Valikoimassamme on laaja valikoima GP5000-malleja: mm. 32 mm leveä versio sekä tubeless-mallit. Leveämpi rengas mahdollistaa paremman pidon huonoissa sääolosuhteissa, parantaa pistosuojausta ja lisää ajomukavuutta.

Katso kaikki GP5000-mallit tästä.


Continental GP 4000 S II vs GP 5000


Continental GP 5000 Tubeless vs GP 5000


Continental GP5000

Continental GP5000 Tubeless


Continental Grand Prix 5000 teknologiat

Black Chili

 

Legendaarinen huippukumiseos täysin uudella tasolla! Black Chili on valmistettu parempaan pitoon, pidempään käyttöikään ja matalampi vierintävastus takaa erinomaisen rullaavuuden.

Active Comfort Technology

 

Sisäänrakennettu ja vallankumouksellinen Active Comfort teknologia poistaa tehokkaasti värinää ja pehmentää ajotuntumaa.

Lazer Grip Technology

 

Lazer Grip -teknologian avulla olet kuin yhtä tien kanssa. Lazer Grip -mikroprofiili tarjoaa ainutlaatuista pitoa ja luotettavuutta kaarreajoon.

Vectran pistosuojaus

 

Continentalin patentoima Vectran pistosuojaus perustuu synteettisesti valmistettuun huipputekniseen kuituun, joka on äärimmäisen kevyt ja vastustaa erittäin hyvin repeytymistä. Vectran on huomattavasti kevyempi, joustavampi ja suojaavampi kuin vastaava nylonpistosuojaus.

Vectran lyhyesti:

 • Kevyempi ja joustavampi sekä suojaa tehokkaammin kuin vastaava nylonpistosuojaus.
 • Ei heikennä renkaan vierimisvastusta.
 • On synteettisesti valmistettu, luonnolliseen malliin perustuva huipputekninen kuitu.
 • Nestekidepolymeeri (LCP), kuten hämähäkin seitti.
 • Kehrätään sulatetusta Vectra-nestepolymeerista ja jalostetaan edelleen monisäikeiseksi langaksi.

Hämähäkin seitin tavoin, Vectran vastustaa erittäin hyvin repeytymistä, ollen samalla kevyt. Juuri nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen materiaalin käytettäväksi huippuluokan pistosuojiin Continentalin renkaissa.


Continental GP5000 -mallisto

Katso kaikki GP5000-mallit tästä.

Jälleenmyyjät

Lähimmän Continental-jälleenmyyjäsi löydät klikkaamalla tästä!


Posted in Esittelyssä By Webmaster
Kumiraaka-aineen kallistumisen johdosta Michelinin renkaiden hinnat nousevat 1.3. alkaen maailmanlaajuisesti keskimäärin 3,7%. Uudet hinnat päivittyvät tuotteille keskiviikkona 1.3.Lue lisää
Posted in By Webmaster

Michelinin tekninen osasto tiedottaa, että Michelin ei suosittele sekoittamaan Michelin Anakee Wild -renkaita muiden rengasmallien kanssa - ei edes Michelin T63 -renkaan kanssa.

Jos sinulla siis esimerkiksi on Anakee Wild -mallin takarengas, käytäthän sen kanssa myös Anakee Wild -eturengasta.

Tutustu Michelin Anakee Wild -renkaisiin tästä.

Lue lisää
Posted in By Webmaster

Hinnastomme muuttuu 1.1.2017

29.12.2016 15.30.59

Uusi hinnastomme astuu voimaan 1.1. 2017 sunnuntaina. Pyydä uusi hinnasto omalta myyjältäsi tai asiakaspalvelustamme! Yhteystiedot löydät täältä.

Tiesithän, että voit ladata uuden hinnastomme vaikka heti sunnuntaina 1.1. lähes reaaliajassa FTP-palvelimen kautta? Automaattisesti ajettavat hinnastomme päivittyvät vuorokauden välein ja ovat CSV-muodossa. CSV:n voit halutessasi avata Excelissä tai käyttää sellaisenaan.

Latausta varten tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Pyydä kirjautumistiedot osoitteesta juha.soukka@powerfactory.fi tai palautelomakkeella, jonka löydät klikkaamalla tästä.

Asiasanat:

Posted in By webmaster

Esittelyssä Lezyne

29.12.2016 10.25.02

lezyne

Tutustu Lezynen USA:n konttoriin
ja Taiwanin tehtaaseenLezyne on yhdistelmä rakkaudesta pyöräilyyn ja intohimosta suunnitteluun - Upeasti suunniteltu, älykkäästi rakennettu ja toiminnallisesti täydellinen.

Lezynen perusti saksalainen Micki Kozuschek 1. maaliskuuta 2007. Urheilu-uransa parhaassa vaiheessa ammattilaistriathlonistina, Kozuschek perusti Maxcyclesin ja toi kohtuuhintaisia, laadukkaita polkupyöriä ja vaatteita Saksan markkinoille. Pian Yhdysvaltoihin muuton jälkeen, Kozuschek perusti Truvativin, joka kasvoi johtavaksi OEM- ja jälkimarkkinavalmistajaksi pyöräilykomponenttien saralla. Vuonna 2004 Kozuschek myi Truvativin SRAMille ja piti kahden vuoden tauon pyöräilymaailmasta ja keskittyi rakentamaan unelmakotiansa sekä viettämään aikaa perheensä kanssa.

Sitten vihdoin vuonna 2007, Kozuschek tuli takaisin perustamalla Lezynen.

Aikana, jolloin huonosti suunniteltu, muovinen pyöräilytarvike oli standardi, Lezynen tavoitteena oli suunnitella ja valmistaa korkealaatuisia, upeita tarvikkeita ja lisävarusteita polkupyöräilyyn. Lezyne tiivisti tavoitteensa muutamaan sanaan: Engineered Design.

Nykyisin tavoite on edelleen sama ja Lezynen pyöräilytarvikkeet ovat alan johtavia, maailmanlaajuisesti lukuisin palkinnoin palkittuja tuotteita. Lezynen kattaus sisältää innovatiivisia tuotteita, kuten CNC Floor Drive, monipuolinen ABS-suutinperhe, Carbon Road Drive, jossa äärimmäisen kevyt hiilikuituteknologia, sekä esimerkiksi upeasti viimeistellyt monitoimityökalut. Nämä kaikki luovat Lezynestä halutun sekä arvostetun brändin.

led

Vuosi 2011 ja ensimmäiset LED-valot

Vuonna 2011, Lezyne julkaisi ensimmäiset LED-valonsa. Joukko Lezynen insinöörejä ja suunnittelijoita loivat Mickin johdolla alan parhaimmat LED-valot polkupyöriin. Kaikki Lezynen LEDit testataan Lezynen omassa testilaboratoriossa.

Lezyne on kehittänyt myös omat linssit, joilla tuotetaan paras mahdollinen optiikka pyörien valoihin. Lezynen LED-valojen eroista löydät lisätietoa täältä. 

gps

Vuosi 2015 ja GPS-valikoima

Vuonna 2015 Lezyne toi markkinoille uuden tuoteperheen, GPS-ajotietokoneet. Kaikki Lezynen GPS-tuotteet suunniteltiin alusta alkaen Lezynen tehtaalla, jotta ne olisivat kevyitä, käyttäjäystävällisiä sekä täynnä ominaisuuksia. Yksi tuotteiden avainominaisuuksista on GPS-tuotteiden kyky muodostaa yhteys Lezyne Ally –puhelinsoftaan, jonka avulla tuotteet voivat vastaanottaa sähköposteja, tekstiviestejä ja puheluita liitetystä puhelimesta.

Lezyne Year 10 (2017)

Lezynen Year 10 tuotevalikoima osoittaa, että Lezyne luo jälleen uudet standardit pyöräilyteollisuudelle. Esimerkiksi Lezynen LED-valojen ominaisuudet kehittyvät edelleen teknologian, laadun ja valovoiman osalta, ja Lezynen uusi käsipumppujen digitaalinen mittari tekee Lezynen käsipumpuista markkinoiden upeimmat ja edistyksellisimmät.

Lezynen pääkonttori sijaitsee San Luis Obispossa, Californiassa. Kaikki Lezynen tuotteet valmistetaan ja kootaan Lezynen omassa tehtaassa Taichungissa Taiwanissa, tai yksittäisiä erikoisosia saatetaan valmistaa lähialueen tehtaissa yksinoikeudella Lezynelle. Lezynen tehtaassa on in-house laadunvalvontaryhmä, jonka tehtävä on valvoa tuotantoa ja tuotteiden laatua. Monet Lezynen työntekijät suhtautuvat intohimoisesti pyöräilyyn ja sitä myöten testaavat itse Lezynen tuotteita ennen kuin tuotteiden tuotanto aloitetaan.

Sponsorointi

Lezyne sponsoroi huippu-urheilijoita, kuten Lotto-Soudal -teamiä, Cedric Gracia ja Danny MacAskilliä sekä monia muita.

Katso Danny MacAskillin upea The Ridge -video alta. 

Posted in Esittelyssä By Webmaster

Esittelyssä MICHELIN ROAD 5

29.12.2016 10.25.02

UUSI MICHELIN ROAD 5

Rengas, jonka suorituskyky säilyy niin tänään, kuin huomennakin. Tulossa myyntiin tammikuussa 2018. Varmista saatavuus ennakoissa.


MICHELIN ROAD 5 -rengas lyhyesti:

 • Renkaan loistava suorituskyky märissä olosuhteissa jatkuu läpi sen käyttöiän*, sillä MICHELIN ROAD 5, jolla on ajettu lähes 5 000 km, pysähtyy yhtä nopeasti kuin uudet Michelin Pilot Road 4:t**!
 • Uudessa MICHELIN ROAD 5 -renkaassa on yhdistetty kolmea huipputeknologiaa: Viimeisimmän sukupolven kumiyhdisteitä, Dual Compound (tuplaseos) -teknologiaa (Michelin 2CT ja Michelin 2CT+) sekä erityismuotoiltua kulutuspintaa.
 • Optimoidun märkäpidon lisäksi MICHELIN ROAD 5 takaa loistavan pidon kuivilla teillä, erinomaisen vakauden ja hallittavuuden sen kilpailijoihin verrattuna***.

Michelin on vienyt Sport Radial -malliston renkaiden suorituskyvyn yhä korkeammalle tasolle uuden MICHELIN ROAD 5 -renkaan avulla. Tämä jännittävä tulokas on varma menestyjä, sillä rengas on kehitelty mukaillen Michelin Pilot Road 4 :sta, josta kehkeytyi Euroopan Sport Touring -rengasmarkkinoiden ehdoton kiintopiste yli 1,5 miljoonan renkaan myynnillä neljän vuoden takaisen lanseerauksen jälkeen. Michelinin testeissä uutta MICHELIN ROAD 5 -rengasta verrattiin sen pääkilpailijoihin ja MICHELIN ROAD 5 sai parhaat tulokset märissä olosuhteissa*. Renkaan loistava suorituskyky märissä olosuhteissa jatkuu läpi sen käyttöiän*, sillä MICHELIN ROAD 5, jolla on ajettu lähes 5 000 km, pysähtyy yhtä nopeasti kuin uudet Michelin Pilot Road 4:t**! Näiden parannusten lisäksi MICHELIN ROAD 5 yhdistää optimaalisen pidon kuivilla teillä, kilpailijoihinsa verrattuna erinomaisen vakauden ja loistavan käyttäytymisen teillä*** - harkitsemisen arvoisia asioita Sport Touring -pyörän omistajille.


MICHELIN ROAD 5 - Ensiluokkainen pito märällä verrattuna sen viiteen pääkilpailijaan

Kolmen eri teknologian yhdistäminen auttoi MICHELIN ROAD 5 -rengasta olemaan paras märkäpidossa vertaillessamme sitä viiteen pääkilpailijaan sisäisissä testeissämme*.

Saavuttaaksensa tämän suoritustason, on MICHELIN ROAD 5 -renkaassa seuraavat tekijät:

 • Viimeisin kumiseos
 • Tuplaseos-teknologia (Michelin 2CT ja Michelin 2CT+ teknologiat)
 • Erityismuotoiltu kulutuspinta

MICHELIN ROAD 5 pysähtyi yhtä nopeasti märällä yli 5000 käyttökilometrin jälkeen, kuin Michelin Pilot Road 4 ollessaan uusi!

Moottoripyöräilijät tarvitsevat jämäkkää jarrutuskykyä. Ongelman ratkaisemiseksi Michelin vie sen Sport Touring -renkaiden pysähtymisvoiman märillä teillä askeleen pidemmälle varmistamalla, että renkaiden jarrutusteho säilyy ajan mittaan. Ja niinpä, osittain kuluneet MICHELIN ROAD 5 -renkaat, joilla oli ajettu lähes 5 000km, pysähtyivät yhtä nopeasti kuin uudet Michelin Pilot Road 4 -renkaat.

Säilyttääkseen tällaisen suoritustason on Michelin vienyt Michelin XST X sipe -urateknologian, jonka se on kehitellyt myös autoille, askeleen eteenpäin käyttäen Michelin XST Evo -teknologiaa. Michelin XST Evo- teknologia on erityisen uramuotoilun avulla suunniteltu rikkomaan vesikalvoa ja parantamaan renkaan vedenpoistokapasiteettia. Käytössä Michelin XST Evo -teknologian erityismuotoiltu kulutuspinta paljastaa leveämmät urat ja säilyttää siten sen kyvyn poistaa vettä.


Pettämätön kuivan sään pito, vakaus ja ketteryys takaavat vielä paremman ajonautinnon


Optimoidun märkäpidon lisäksi MICHELIN ROAD 5 takaa loistavan pidon kuivilla teillä, erinomaisen vakauden ja lisäksi parannellun tiekäyttäytymisen sen kilpailijoihin verrattuna***. Nämä ovat jälleen eri teknologioiden yhdistämisen tulos:

 • Sen kuivansään pito on pääasiallisesti uusimpien kumiseosten ansiota
 • Michelin ACT+, mullistava kehysrakenne, joka takaa MICHELIN ROAD 5 -renkaalle erinomaisen suoranlinjan -ja kääntymisvakauden sen kilpailijoihin verrattuna***

Michelin tekee kaikkensa taatakseen yhtenäisen suorituskyvyn aikojen saatossa. Sen seurauksena ja myös renkaissa käytettyjen eri teknologioiden ansiosta, uuden Sport Touring -malliston renkaat pitävät huippuluokan suorituskyvyn kuluessaankin. Tämän kaiken lopputuloksena on parempi turvallisuus, varmuus ja ajonautinto.

UUDET MICHELIN ROAD 5 -RENKAAT OVAT SAATAVILLA 11 ERI KOOSSA, MUKAAN LUKIEN NELJÄ ERI KOKOA TRAIL -VERSIONA. RENKAAT TULEVAT MYYNTIIN TAMMIKUUSSA 2018.

Kaikki tuotekuvat ja kaaviot voit ladata osoitteesta http://michel.in/2ylAfes

(*) Perustuu bailiff-sertifioituun in-house-testaukseen, jossa vertailtiin MICHELIN ROAD 5 -rengasta METZELER Roadtec 01, DUNLOP Road Smart 3, CONTINENTAL Road Attack 3, PIRELLI Angel GT ja BRIDGESTONE T30 EVO -renkaisiin (etu: 120/70 ZR 17 / taka: 180/55 ZR 17). Testit suoritettiin Suzuki Bandit 1250 moottoripyörällä Michelinin testitiloissa Fontangessa, Ranskassa, lokakuussa 2017

(**) Perustuu bailiff-sertifioidun in-house-testin tuloksiin, jossa vertailtiin MICHELIN ROAD 5 -rengasta, jolla oli ajettu 3502 mailia (5636 km) ja täysin uutta Michelin Pilot Road 4 -rengasta. Testit suoritettiin Ladouxissa, Ranskassa, lokakuussa 2017.

(***) Perustuu Michelinin teettämän MTE Test Centerin lokakuussa 2017 järjestämään testiin, jossa vertailtiin MICHELIN ROAD 5 -rengasta METZELER Roadtec 01, DUNLOP Road Smart 3, CONTINENTAL Road Attack 3, PIRELLI Angel GT ja BRIDGESTONE T30 EVO renkaisiin (etu: 120/70 ZR 17 / taka: 180/55 ZR 17). Testissä käytettiin Kawasaki Z900 -moottoripyörää kuivalla tiellä. Tuloksissa MICHELIN ROAD 5 oli paras vakaudessa, jaetulla ykkössijalla Pirelli Angel GT:n kanssa ketteryydessä ja toisella sijalla pidossa.

Posted in Esittelyssä By Webmaster

Hinnasto- ja saldotiedostojen hakuun tarkoitettu FTP-palvelimemme rikkoontui ja siksi FTP-palvelu oli hetken alhaalla. 

Avasimme uuden FTP-palvelun uudelle palvelimelle ja sitä myöten tunnukset ja osoite palveluun muuttuivat. Jos käytät hinnasto- ja saldopäivityksiä FTP:n kautta, kysy uudet osoitteet ja tunnukset osoitteesta juha.soukka@powerfactory.fi tai yhteystiedot-sivulta löytyvän palautelomakkeen kautta. 

Hinnastotiedostot ovat CSV-muodossa ja sisältävät tuote- ja hintatiedot tuotteistamme. Tiedostoa voi hyödyntää erityisesti verkkokaupoissa ja hinnastoajoissa ERPeihin. Saldotiedosto sisältää vuorokauden sisällä muuttuneet saldotiedot, joka päivittyy automaattisesti kahden tunnin välein. Saldotiedoston avulla voit päivittää esimerkiksi muuttuneet saldot verkkokauppaasi.

Posted in By Webmaster
Nouseva

7 Nimike(ttä)